Önemli Duyuru

ÖNEMLİ DUYURU

Yök tarafından yapılan “Bu sene bahar dönemi eğitim öğretim sürecini sadece uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretimle sürdürmeye karar verdik.Uzaktan eğitim, açıköğretim ve dijital öğretimle sunulamayacak program, ders ve uygulamalı dersler yaz aylarında tamamlanacak” açıklama gereğince üniversitemiz yurtları olarak barınma hizmeti verilemeyecektir.

Barınma ücretini 16.03.2020 tarihi itibariyle fazla yatırmış olan öğrencilerimizin geriye iade edilmesi gereken ücretleri hesaplanarak iade işlemi gerçekleştirilecektir. Bununla birlikte tüm öğrencilerimizin depozitoları da iade edilecektir. Bu işlemlerin yapılabilmesi için ekte hazır olarak sunulan dilekçenin kendi el yazınız ile doldurulup, ıslak imzanızı attıktan sonra fax veya düzgün bir şekilde fotoğrafı çekilerek mail yolu ile yurt idaresine ulaştırmanız gerekmektedir. Ekteki dilekçede istenen iban numarası kesinlikle öğrencinin kendi adına olması gerekmektedir.

Önümüzdeki yıl kayıt yaptırmayı düşünen öğrencilerimiz için ayrıca bilgilendirme ve duyurularımız ilerideki günlerde yapılacaktır.

İletişim Bilgileri;

0 264 295 52 89 fax numarası